MUŞ / MERKEZ - Soğucak Ortaokulu

04362152055
.
Adres
SOĞUCAK KÖYÜ SOĞUCAK MEVKİİ SOĞUCAK KÜME EVLERİ SOĞUCAK ORTAOKUL BLOK NO: 181/2 MERKEZ / MUŞ
Vizyon
"Atatürk ilke inkılaplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil,teknoloji,bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır."
Misyon
"Soğucak Köyü Ortaokulu olarak eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz onunda tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini arttırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır."
Kütüphane Kitap Sayısı :1955
08:30 11:55 12:55 15:25
Kaloriferli (Doğalgaz)
ingilizce
Ulaşım
İl merkezine yakınlıktan dolayı ulaşım rahattır. Şehir içi toplu taşıma ile ulaşım sağlanmaktadır.
özel servis
Yerleşim Yeri
Mahalle: SOĞUCAK Beldesi/ Köyü;SOĞUCAK Cadde/Sokak:İsimsiz Köy Sokağı Dış Kapı No:98 MERKEZ/MUŞ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 3 km uzaklıkta olup. İl merkezine en yakın köylerden biridir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu