MUŞ / MERKEZ - Soğucak Ortaokulu

Ara

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!

Okulumuz 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlemiştir.

Ara

ÇEDES Kulübü öğrencilerimiz hafta sonu halı saha maçı yaptılar.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, okulumuzda "ÖĞRETMENLER GÜNÜ PANOSU" hazırlandı. Emeği geçen Görsel Sanatlar öğretmenimiz Çiğdem KAYA´ya  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün beden olarak aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi

Kas

Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından, okulumuz 8.sınıf öğrencileri Muş gezisine götürülmüştür. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu. Öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı etkinlikler izleyicilere sunuldu.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Sinem Genç'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Öğrencilerimizle Erentürk Öz Şeker Anadolu Lisesi, Muş Fen Lisesi, Şehit Yücel Kurtoğlu Güzel Sanatlar Lisesi, Davut Karaçam Kız Anadolu İmam Hatip  Lisesi, TOBB Sosyal Bilimler Lisesi, Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Selcen Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Meş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ni ziyaret ettik. Motivasyon amacıyla yaptığımız gezimiz son derece faydalı ve eğlenceli geçmiştir. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

1-7 Mart tarihlerinin deprem haftası olması sebebiyle okulumuzda geniş çaplı deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ara

Kardeş okul projesi kapsamında ilimize İstanbul İBB Şehit Savcı Selim Kiraz İlkokulu Müdürü Sakin Dursun tarafından gönderilen çeşitli kırtasiye ve giyim yardımları, okulumuzu ziyaret eden Eğitim Gönüllüsü Zeynep Süreyya Erkan ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Emin Engin tarafından öğrencilerimize dağıtıldı. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda çeşitli etkinliklerle 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı yapıldı.

Kas

Öğrencilerimize kitap dağıttılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Kutlamada günün anlam ve anlam ve önemini belirten şiirler, yazılar okundu. Koro yapıldı.